Rólunk

Tisztelt Vásárló,

 

köszöntjük a HomeDepo webáruházában. Működésünket 2021-ben kezdtük meg, a Kertai Fürdőszoba Szalon Kft üzemeltetésében.

Tudatos vásárlóknak kínálunk fürdőszoba bútorok, kádak, zuhanyok, burkolólapok, szaniterek és csaptelepek széles választékát, amelyet gondos igényességgel gyűjtöttünk össze ügyfeleink számára.

A minél gyorsabb kiszolgálás érdekében nagy raktárkészlettel, illetve saját logisztikával rendelkezünk. Saját teherautóinkkal szállítják tapasztalt sofőrjeink az ügyfeleink számára a sérülékeny és nagyobb méretű termékeket. Szakértő munkatársaink hétfőtől péntekig 8:00 és 16:00 között várják az Ön hívását, ha bármilyen segítségre van szüksége, illetve ha telefonon szeretné leadni a rendelését.

Amennyiben rendelését szeretné személyesen átvenni, lehetőséget biztosítunk az alábbi címen: 6773 Klárafalva, Ipari Park 058/16. Raktárunkban személyes átvétel hétköznap 8:00 és 16:00 között lehetséges.

A 2024-es évtől nem csak a termékek kiválasztásában nyújtunk segítséget, hanem a kivitelezésben is. Vállaljuk az új termékek szakszerű beépítését (amely mellé most ajándékba adunk plusz 1 éves garanciát), a régi termékek elbontását, elszállítását, valamint burkolást és minden hozzá kapcsolódó részfeladat elvégzését. Bízunk benne, hogy ezen szolgáltatásainkkal rengeteg időt és energiát tudunk spórolni az Ön számára!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Célunk, hogy Ön kialakíthassa számára álmai fürdőszobáját, és emellett, kiemelkedő szolgáltatásban részesüljön.

 

Szavazzon bizalmat számunkra, mi pedig a legjobbat nyújtjuk Önnek.

 

Jó vásárlást kívánva,

 

A HomeDepo csapata