Rakodási szolgáltatás

Fedezze fel plusz szolgáltatásunkat: Emeletre történő rakodás

Szolgáltatásunk a telephelytől kapuig történő kiszállítást foglalja magában. Saját sofőrjeink egyedül szállítják ki a megrendeléseket.
Családi házba, garázsba, teraszra vagy kerítésen belülre a rakodás díjmentes.

De mi van, ha még az emeletre is fel kellene juttatni a terméket?

Nem probléma! A HomeDepo webáruház szakképzett sofőrjei felkészültek ezen igények teljesítésére is. Vegye igénybe kedvező díjszabású rakodási szolgáltatásunkat, amellyel célunk a maximális kényelem megteremtése a Vásárlóink számára!

Emeletre történő rakodást a sofőrjeink térítés ellenében vállalnak, ami a szállítási költségen felül kerül felszámításra. (A díjszabás alapjául szolgáló táblázat az oldal alján található.)

Az emeletre történő rakodás díja mindig egyedi, figyelembe véve a cím adottságait (például emeletek száma, lift elérhetősége stb.), hogy Önnek a lehető legkedvezőbb rakodási díjat tudjuk nyújtani

A kiszállítást megelőző munkanapon a fuvarszervező kollégánk telefonon felkeresi Önt, hogy egyeztessen a sofőrünk érkezési időpontjáról, valamint megkérdezze, szüksége van-e emeletre történő rakodásra. Felméri a cím adottságait, majd tájékoztatja Önt a rakodás pontos díjáról és menetéről.

Ha előzetesen szeretne tájékozódni az emeletre történő rakodás pontos díjáról az Ön címének adottságai alapján, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a +36 70 327 3280-as telefonszámon.

Segítség nélkül Segítség esetén
Földszint
1500 Ft 1000 Ft
Emelet (1. emelettől) 1.500 Ft / emelet 1.000 Ft / emelet
Liftes ház (ha a termék liftel szállítható)

1.500 Ft / 1-5. emelet;

3.000 Ft / 6-10. emelet

1.500 Ft / 1-5. emelet;

3.000 Ft / 6-10. emelet

Családi ház, kert, terasz, garázs Díjmentes Díjmentes