Blog

Térben álló kádak - Elegancia a fürdőszobában

Homedepo
2021.11.12 12:45
Térben álló kádak - Elegancia a fürdőszobában

Napjaikban egyre nagyobb teret hódítanak a térben álló kádak. A fürdőszoba gyöngyszeme lehet bármelyik lenyűgöző modell, melyet webshopunkban megvásárol.

Ovális

Kerek

Szögletes

Falhoz állítható

Különböző forma, különböző egyéniség. Térben álló kádjaink segítségével egyedivé teheti fürdőszobáját. A modern formavilágot keresők többféle szögletes kád közül választhatnak. Klasszikus stílust kedvelő vásárlóink álmainak kádja az oroszlánlábas antik modellünk lehet.

Bármelyik is lesz fürdőszobája dísze, nem fog csalódni.

 

A térben álló kád reneszánszát éli, egyre népszerűbb az exkluzív termékeket kereső vásárlók körében.

Egyedisége abban is rejlik, hogy nem kell falhoz rögzíteni. A fürdőszoba, hálószoba bármely pontján elhelyezhető. Álló kádtöltő csaptelep illik hozzá, melyet különböző kivitelezésben szintén megtalál webshopunkban.

A szabadon álló kádak térfogata jóval nagyobb a hagyományos kádakéhoz képest, így kétszemélyes lazításra is alkalmasak egy nehéz nap végén.

Webshopunk kínálatában elérhető térben álló kádjaink mindegyike akrilból készült, mely a legkiválóbb kád gyártási alapanyag. Hőtartó tulajdonsága révén tovább élvezheti a kényeztető melegvíz simogató, megnyugtató ölelését.

Az akril felülete szépen csillog, selymes hatást keltve. A szennyeződés nem tapad meg, könnyen tisztítható, antibakteriális.

Térben álló kád választásánál fontos szempont a helyiség mérete. Apró, kis négyzetméterű fürdőszobába nem ajánlott. Minimum annyi helyet kell hagyni, hogy a kád körbejárható legyen. Amennyiben nem rendelkezik kellően nagy fürdőszobával, viszont mégis szeretné élvezni a térben álló kádak exkluzivitását, úgy Önnek a falhoz állítható úgynevezett „félszabadon álló kádak” jelentik a megoldást, amelyek helytakarékosabbak, így kisebb helyiségekben is tökéletesen elférnek.

Persze, a kifröccsenő víz mennyiségéről sem szabad megfeledkezni. Amíg a falhoz rögzített kádak esetében csak a ’szabadon’ lévő oldalon/oldalakon áztatjuk el a fürdőszobát, addig egy térben álló kádból minden irányban ’vizezünk’ (gres porcelán padlólap használata javasolt).

Választható, hogy padlón, talpazaton vagy lábon álljon a kád. Az arany színű lábakon álló darab luxust csempész a hétköznapokba. A talpazaton álló kád trónként veszi körül a benne fürdőzőt. A padlón álló modellek tökéletes összképéről a tartólábak eltakarása gondoskodik.

Ha abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy fürdőszobánk kellően nagy méretű egy térben álló kád elhelyezéséhez, akkor már csak a képzeletünk szabhat határt. A fürdőszobát ékszerdobozzá lehet változtatni egy szépen csillogó, gyönyörűen formatervezett káddal.

A szabadon álló kád formáját ajánlott összehangolni a többi szaniter formájával. Így tökéletes egyensúly, összhatás érhető el.

A térben elhelyezett fürdőszobai bútordarab a szabadság érzetét is biztosítja fürdés közben. Nem érezzük a mellettünk tornyosuló csempézett falak ’nyomását’. Csak és kizárólag a felhőtlen relaxálás felszabadító boldogságát éljük át.

I.osztályú termékeink között biztosan megtalálja, a fürdőszobájába leginkább illő darabot.